Online skilderje keapjen

Us runners

Verfgilde: beste verf, lage prijs. Ook in Friesland!

Bij Verfgilde koopt u de beste verf voor een lage prijs in Friesland. Vraagt u zich ook altijd af waarom een professionele schilder zo veel beter kan schilderen dan u? Natuurlijk is dat ervaring maar een ander belangrijke factor is de verf. Friesland is een provincie boven in Nederland met meer dan 650.000 inwoners en een oppervlakte van 3.250 km². De hoofdstad van Friesland provincie is Leeuwarden. Hoewel Friesland een prachtige provincie is, is het niet overbevolkt en zijn er ontzettend veel dorpen. Dit zorgt er ook voor dat hier prachtige weilanden, bossen en natuur te vinden zijn, maar ook veel mooie en vaak monumentale boerderijen en molens. Nieuwbouwwijken worden vaak ruim opgezet. Voor al deze verfklussen kunt u verf kopen bij Verfgilde. Het mooie is dat de meeste verf in elke gewenste kleur kan worden gemend. Het maakt dus niet uit als u op televisie een bepaalde kleur heeft gezien van een ander merk, wij kunnen die kleur maken maar dan wel met de professionele verf! We gebruiken alleen de beste merken verf zoals Sigma, Sikkens, MagPaint en Trae Lyx.

Verf kopen voor elke ondergrond

Latex muurverf

Met latex muurverf van Verfgilde behaald u mooiste resultaat. Strakke wanden die in snel dekkend geschilderd kunnen worden!

Grondverf & primers

Om lang plezier te hebben van het schilderwerk is het verstandig om eerst een goede grondverf of primer aan te brengen. Deze beschermt de onderlaag en zorgt ervoor dat de verf veel beter hecht. Verfgilde heeft grondverf voor hout, grondverf voor beton, primer voor kunststof en primer voor metaal.

Lak, verf voor op hout

Op zoek naar verf voor houtwerk? Dan kies je één van de beste lakken van Verfgilde. Verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, van hoogglanzend tot extra mat. Afhankelijk van wat je wilt gaan schilderen heeft Verfgilde lak voor binnen en lak voor buiten.

Beits & was voor op hout

Hout kun je ook afwerken met beits of was. Deze producten van Verfgilde geven een langere bescherming omdat ze dieper in het hout trekken. Ga je binnen beitsen, kies dan binnenbeits. Ga je buiten beitsen, kies dan buitenbeits.

Whiteboardverf, Schoolbordverf & Magneetverf

Laat uw creativiteit de vrije loop. Met SketchPaintBlackboardpaint en Magneetverf zijn de mogelijkheden eindeloos! Al deze verfsoorten, van MagPaint, zijn op waterbasis en dus veilig binnen te verwerken, ook op de kinderkamer. Of denk eens aan de mogelijkheden op kantoor of op school….combineer deze verfsoorten en laat je fantasie de vrij loop! Op onze site zijn duidelijke instructievideo’s te bekijken.