Aangenaam kennis te maken!

Wie zijn wij?

Allereerst willen wij je van harte welkom heten in onze webshop!

Als online verfspecialist hebben wij maar één doel. Jou zo goed mogelijk helpen met de juiste verfkeuze voor een bodemprijs. Dit doen wij door kwalitatief alleen de allerbeste verfmerken aan te bieden zoals Sikkens en Sigma. Aanbevolen en gebruikt door professionele schilders. Bij verfgilde.nl streven wij ernaar om dit voor de scherpste prijzen aan te bieden. Dit in combinatie met onze snelle service, het vriendelijk personeel en onze expertise geeft je hopelijk de ervaring waar je naar op zoek bent.

Over ons

Verfgilde.nl bestaat sinds 2018 als een online verfwinkel maar we hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het schildersvak!

Een Gilde is van oudsher een belangengroep van personen met hetzelfde beroep (ook wel ambachten genoemd). Binnen een Gilde werd kennis en ervaring gedeeld, waardoor nieuwe gilde-leden werden opgeleid als een kwalitatieve schilder. In deze visie is Verfgilde.nl ontstaan. Een webshop met alleen kwalitatief goede verf waarin jaren ervaring en kennis van onze professionele schilders kunnen worden doorgeven aan jouw! De doe-het-zelverf. Bijvoorbeeld via onze blogs blijf je altijd op de hoogte van de beste producten en tips & tricks.

Voordelen van Verfgilde.nl

Het online bestellen via Verfgilde.nl heeft een aantal voordelen:

Zo heb je bijvoorbeeld altijd gratis advies van één van onze verfspecialisten, zodat jij de juiste keuze maakt voor je schilderklus. Door je verf te kopen bij Verfgilde, ben je ervan verzekerd dat je kwalitatief goede verf aanbrengt. Dit zorgt veelal ervoor dat je voor een langere tijd onderhoudsvrij bent en een optimaal resultaat behaalt. Wij versturen al onze bestellingen voor 14:00 uur dezelfde dag nog, waardoor jij het op werkdagen de volgende dag in huis hebt!

Onze verfpakketten worden altijd zorgvuldig, veilig en snel verstuurd (zie ook versturen via verfgilde). Dit allemaal voor zeer scherpe prijzen.

Daar wil je dan toch meer over weten?!

Bekijk ons assortiment!