Krijtverf of Whiteboardverf?

Wat is ‘Krijtverf’? Dit verwart men vaak met Schoolbordenverf. Voor het creëren van mooie kunstwerken is de Schoolbordenverf van Magpaint aan te raden. Dit is een verf op waterbasis voor muren en Schoolborden. Daarnaast is Whiteboardverf of SketchPaint van Magpaint een watergedragen toplak. Deze verf verandert ieder glad oppervlak in een ‘whiteboard’. Hierbij kunt men Sketch-markers gebruiken om hierop te schrijven en de mooiste of meest effectieve creaties te maken.

De Magneetverf kan onder beide verfsoorten worden toegepast, waardoor het oppervlak magnetisch wordt! Hiervoor kunnen allerlei soorten magneten worden gebruikt om iets aan de muur te bevestigen zoals de Magpaint magneetset.

Magpaint producten

Krijtverf en Whiteboardverf over Magneetverf

Decoreer, varieer en inspireer met Magneetverf. Je hebt hiervoor alleen nog magneten nodig om jouw eigen stijl vorm te geven.

De Magneetverf is een donkergrijze muurverf op waterbasis voor binnen. Deze verf is gebaseerd op een acrylaat bindmiddel met vulstoffen, (Ferromagnetische) pigmenten en additieven. Na het aanbrengen van minimaal drie lagen kan de Magneetverf worden overschilderd met elk gangbaar type muurverf op waterbasis.

In het kort

  • Het is een latexverf op waterbasis. Eenvoudig en veilig toepasbaar in elke ruimte.
  • EN71-3 veiligheidsnorm: veilig voor kinderen om mee te spelen.
  • Houdt tot 20 vellen kopieerpapier met één magneet (29mm neodymium).
  • Verkrijgbaar in blikken van 250 ml (0,5 m2), 500 ml (1 m2) en 1 liter (2 m2).

Magpaint toepassen in huis

De schoolboardenverf kun je in verschillende kleuren bestellen op Verfgilde.nl. Je kunt het daarom eigenlijk overal in huis toepassen. Om het makkelijk te maken hebben wij een inspiratiebord voor jou gemaakt!

Inspiratie

Krijtverf en meer producten van Magpaint

Naast de schoolbordenverf van Magpaint zijn er natuurlijk nog meer producten. Zo verkoopt Verfgilde.nl ook de ‘GlowPaint’ en ‘GreenscreenPaint’. Dit zijn verfsoorten waar je net zoals de ‘Schoolbordenverf’ en ‘SketchPaint’ gave interactieve dingen mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van gave video’s voor een ‘Greenscreen-muur’! Of coole creatie’s die ‘s nachts licht geven zoals op de afbeelding hieronder!

Ga dus voor de producten van Magpaint en creëer de mooiste kunstwerken op de muur!