Blog2020-07-31T12:00:25+02:00

Het laatste nieuws en kortingsacties van Verfgilde!

Nieuws, informatie over welke verf op welke ondergrond, coupons en kortingsacties. We gaan je voorzien van veel meer informatie! Hou deze pagina scherp in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Van plan om zelf te gaan schilderen?

Lees in onze maandelijkse blog alles over hoe je elke klus het beste kunt aanpakken. Ga je bijvoorbeeld een keuken, badkamer, gevel, kozijnen of muren schilderen? Wij leggen het allemaal stap voor stap voor je uit! Daarnaast helpen we ook nog met het adviseren van de beste producten voor elke klus. Zo gebruik je straks nooit meer de verkeerde verf voor de verkeerde klus. Suggesties? We horen het uiteraard graag!

Welke temperatuur voor buiten schilderen?

13 augustus 2020|Categorieën: Informatie|Label: , , , |

De afgelopen dagen kwam regelmatig de vraag "tot welke temperatuur kan ik buiten schilderen" voorbij. Logisch natuurlijk want zo extreem warm zijn we niet echt gewend in ons (over het algemeen) koude kikkerlandje. Het was sowieso beter voor jezelf om met 35 °C niet al te veel fysieke arbeid te verrichten, maar om te schilderen was het ook gewoon veel te warm. Maar welke temperatuur is nou wel ideaal om te schilderen en waar kan je verder nog rekening mee houden?

Welke roller en kwast moet ik gebruiken?

31 juli 2020|Categorieën: Informatie|Label: , |

Maakt de kwaliteit van een roller of een kwast nou echt uit? Ja, het gebruik van goed materiaal staat gelijk aan een goed eindresultaat. Daarom is de juiste keuze voor het verfgereedschap zoals kwasten en rollers erg belangrijk. Het is dan ook zonde om hier op te bezuinigen. Hoe weet je alleen wat je nodig hebt? Welke rollers en kwasten gebruik je voor lak, hout, muren, deuren, plafond, beits, voorstrijk. We leggen het je uit, zodat jij straks de juiste rollers en kwast keuze kunt maken voor het optimale resultaat

Beste Sikkens Verf voor Buiten

17 juli 2020|Categorieën: Informatie|Label: , |

De Rubbol productlijn is het assortiment van Sikkens voor buitenverf, echter zijn er hier weer verschillende varianten in. Zo is er een XD, SB, AZ of EPS optie. Wat is het verschil tussen al deze soorten? Om het nog moeilijker te maken, is de verf ook nog eens te verkrijgen in verschillende glansgraden. Dus welke verf is dan de allerbeste optie? Wij geven je hieronder een overzicht, zodat jij de beste keuze kan maken voor jouw schilderklus. Lees gauw verder!

Keukenkastjes schilderen

3 juli 2020|Categorieën: Informatie|Label: , |

Je wilt graag je keukenkastjes gaan schilderen, maar hoe schilder je keukenkastjes? En welke verf is hiervoor het beste? De keuken wordt vaak zeer intensief gebruikt. De hele familie zit met vieze vingers aan de kastjes en er wordt soms wild gekookt, waardoor de walm door de hele keuken vliegt. Kortom, de verf wordt flink blootgesteld aan viezigheid. Je wilt natuurlijk dat de keukenkastjes zo lang mogelijk mooi blijven. Het schilderen met kwalitatief goede verf voorkomt dan ook een hoop gedoe voor je onderhoud.

Hoe kan ik een radiator schilderen?

12 juni 2020|Categorieën: Informatie|Label: , |

Je wilt je radiator / verwarming een nieuwe look geven. Alleen hoe schilder je een radiator? Welke verf of lak heb je nodig? Hoe verwijder je roestplekken? Na een tijdje kan je radiator of verwarming gelig worden (wanneer het geschilderd is met terpentinebasis verf) of gaan roesten. Dit vraagt dan ook om het nodige onderhoud om erger te voorkomen. Het belangrijkste aan radiatorverf is dat het warmtebestendig moet zijn tegen de hoge hitte van een radiator. In deze blog geven we jou een stappenplan om je radiator weer als nieuw te maken met de allerbeste radiatorverf.

Zelf eigen huis schilderen? Buitenschilderwerk & Binnenschilderwerk

20 mei 2020|Categorieën: Informatie|Label: , |

Je hebt het schilderen al een tijdje uitgesteld, want de kosten van een schilder zijn soms niet mis. Daarentegen kan je tot wel 75 procent van de kosten besparen door zelf te gaan schilderen. Je hebt dan namelijk alleen maar je eigen materiaalkosten. Dit heeft erin ertoe geleid dat je zelf je eigen huis wilt gaan schilderen, maar hoe doe je dit? En wat heb je nodig voor welke schilderklus?

Meer Berichten Laden

Verfgilde biedt een grote diversiteit verf, gereedschappen en verf gerelateerde artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. Koop je bij Verfgilde, dan kies je voor beste verf en een lage prijs! Wij streven ernaar om ons assortiment zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en onze service op topniveau te houden.

Verfgilde linkpartners vindt u