Verschillende top 3 verf-lijsten, gebaseerd op klantervaringen

Op zoek naar de allerbeste verf voor jouw schilderklus? Lees dan gauw verder. Hieronder hebben wij verschillende overzichten gemaakt van de top 3 verf. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring van onze professionele schilders en klanten. Je leest er onder andere over een top 3 voor binnenmuurverf, top 3 voor buitenmuurverf, top 3 voor buitenlak en een top 3 voor binnenlak.

Top 3 lakverf voor buiten

Sikkens Rubbol XD High Gloss

1. Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is extreem weerbestendig en maximaal onderhoudsvrije hoogglans buitenlak. Deze lak kan tot wel 10 jaar bescherming bieden. Ideaal voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen (zoals bijvoorbeeld deuren, kozijnen, etc.). De ervaringen van onze schilders en klanten leert dat dit de absolute nummer 1 buitenverf is. Makkelijk verwerkbaar en de allerbeste kwaliteit!

Sigma-S2U-Allure-Gloss-1L-hoogglanslak_verfgilde

2. Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss zorgt ervoor dat je in de juiste omstandigheden tot 10 jaar onderhoudsvrij bent. Dat is nog eens optimaal resultaat en genieten van je schilderwerk! Deze hoogglans lak van Sigma is van uitmuntende kwaliteit. De Sigma S2U Allure Gloss heeft zeer veel voordelen voor de doe-het-zelver. De verf is soepel te verwerken, bestand tegen alle weersinvloeden van buitenaf en kras-en slijtvast.

sigma-s2u-gloss hoogglans buitenlak

3. Sigma S2U Gloss

De Sigma S2U Gloss is een hoogglanzende, slijt- en krasvaste lakverf voor buiten op basis van polyethaanalkydhars (terpentinebasis). Ideaal voor het aflakken van geveltimmerwerk, zoals houten ondergronden als deuren of kozijnen. Daarnaast ook geschikt voor het afschilderen van metaal en non-ferrometalen (indien juist voorbehandeld met een primersysteem).

Top 3 lakverf voor binnen

Sikkens Rubbol XD High Gloss

1. Sigma S2U Nova Satin

Waar Sikkens de heer en meester is voor buiten. Is Sigma dit voor binnen. Sikkens S2U Nova Satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. Door vele tevreden ervaringen is dit de meest verkochte lakverf voor binnen. Deze LTA+-technologie zorgt ervoor dat je ondergrond beschermt is tegen huidvet en slijtage. Dit maakte deze lak voor binnen ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen, deuren, keukenkastjes en ander houtwerk.

Sikkens-rubbol-bl-rezisto-satin

2. Sikkens Rubbol Bl Rezisto Satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een extreem sterke binnenlak. Beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet. Deze binnenlak van Sikkens Rubbol BL is zijdeglans, bestand tegen huidvetten en heeft een hoge dekkracht. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin een perfecte optie voor het schilderen van uw deuren, kozijnen, keukenkastjes en overig (binnen) houtwerk. Voorkom dus vette vingers met deze keiharde lak van Sikkens.

sigma-s2u-gloss hoogglans buitenlak

3. Sikkens Rubbol BL Semi-Gloss

Het Rubbol BL assortiment van Sikkens is er in verschillende glansgraden. Deze lak van Sikkens Rubbol BL is halfglanzend, ook bestand tegen huidvetten en heeft een hoge dekkracht. Hierdoor is Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss  net zoals zijn broertjes of zusjes een perfecte optie voor het schilderen van uw deuren, kozijnen, keukenkastjes en overig (binnen) houtwerk. Voorkom dus vette vingers met deze keiharde lak van Sikkens.

Top 3 buitenmuurverf

Sikkens Rubbol XD High Gloss

1. Sigma Facade Topcoat Satin

Sigma Facade Topcoat Satin is een zijdeglanzende duurzame gevelverf op waterbasis voor buiten, op basis van 100% acrylaatdispersie. De verf is gemakkelijk te verwerken en heeft een hoge dekking. Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Sigma Façade Topcoat Satin biedt jouw gevel een zeer goede duurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Dit zorgt ervoor dat de muurverf carbonatatieremmend is en dus zeer geschikt voor de bescherming van je beton. Het facade assortiment is te verkrijgen in verschillende glansgraden.

sikkens alphatex iq mat

2. Sikkens Alphatex IQ (zijdeglans of mat)

Sikkens Alphatex IQ is een uitstekend beschermende, goed dekkende, zijdeglanzende muurverf voor buiten.  Sikkens Alphatex IQ is geschikt voor het schilderen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk. Deze Alphatex is te verkrijgen in een mat (alphatex IQ mat) of zijdeglans uiterlijk. Door de gebruikte technologie beschikt Sikkens Alphatex IQ een superieure bestandheid tegen weersinvloeden. Doordat deze buitenmuurverf weinig vuilaanhechtend is en een zijdeglanzend uiterlijk heeft wordt een duurzaam en mooi eindresultaat gecreëerd.

sigma-s2u-gloss hoogglans buitenlak

3. Farrow & Ball Exterior Masonry

Op zoek naar een zeer exclusief verfmerk? Dan zou je ook nog Farrow & Ball kunnen overwegen. Farrow & Ball verf is een Engels verfmerk met een welbekende reputatie in de hoogwaardige verfmarkt. In de verf wordt een hars verwerkt met een hoge hoeveelheid pigment. Hierdoor ontstaat er een geweldige kleurintensiteit, waarmee de Farrow & Ball verf zich tot de absolute top mag noemen. Farrow & Ball Exterior Masonry is een zeer matte muurverf voor buiten. Deze Exterior Masonry muurverf beschermt tegen extreme weersomstandigheden, bacteriële contaminatie, schimmel en vuil op betonnen ondergronden zoals stuc- en metselwerk.

Top 3 binnenmuurverf

Sikkens Rubbol XD High Gloss

1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer matte, extreem hoogwaardige, goed dekkende, oplosmiddelvrije en Ecosure binnenmuurverf. Daarnaast laat het zich ook nog gemakkelijk schoonmaken. klanten ervaren deze muurverf als zeer prettig. De Alphacryl Pure Mat SF behoort hierdoor tot de absolute top. De perfecte muurverf voor gladde wanden en plafonds. Ideaal voor gebruik in  slaapkamers, woonkamers en keukens. Daarnaast ook nog als allerbeste uit de test van de consumentenbond met een 8,7.

Sigmatex-superlatex-matt_verfgilde

2. Sigma Sigmatex Superlatex Matt

Sigma Sigmatex Superlatex Matt is een hoogwaardige supermatte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Dit maakt de Sigmatex Superlatex Matt geschikt voor zowel buiten als binnen. Deze verf van professionele kwaliteit is te gebruiken op beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten en glasweefsel (indien juist voorbehandeld). Echter, voor de badkamer en keuken wordt deze verf afgeraden, maar voor woonkamers, gangen en slaapkamers deze verf ideaal.

sigma-s2u-gloss hoogglans buitenlak

3. Sikkens Alpha Rezisto Mat

Mocht je nou wel verf zoeken voor je keuken of badkamer?  Dan is er de Sikkens Alpha Rezisto Mat. Deze verf is een vlekafstotende matte muurverf voor binnen, die ook nog eens extreem reinigbaar is. Dus mocht er binnen een vlek op je muur komen dan is deze binnen mum van tijd weer schoon. Vanwege deze reden is Sikkens Alpha Rezisto Mat een perfecte keuze voor keukens, gangen, maar ook voor bijvoorbeeld kantines en kleedkamers.

Waarom Verfgilde?

  • Professionele verf tegen lage prijzen

  • Leverancier van o.a. Sigma en Sikkens

  • GRATIS verzending vanaf € 75,00

  • Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is morgen in huis*

  • Thuisbezorgd of afhalen bij afhaalpunt