Verschillende top 3 verf-lijsten, gebaseerd op klantervaringen

Op zoek naar de allerbeste verf voor jouw schilderklus? Lees dan gauw verder. Hieronder hebben wij verschillende overzichten gemaakt van de top 3 verf. Dit advies is gebaseerd op jarenlange ervaring van onze professionele schilders en klanten. Je leest er onder andere over een top 3 voor binnenmuurverf, top 3 voor buitenmuurverf, top 3 voor buitenlak en een top 3 voor binnenlak.

Top 3 lakverf voor buiten

sikkens-rubbol xd high gloss

1. Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is extreem weerbestendig en maximaal onderhoudsvrije hoogglans buitenlak. Deze lak kan tot wel 10 jaar bescherming bieden. Ideaal voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen (zoals bijvoorbeeld deuren, kozijnen, etc.). De ervaringen van onze schilders en klanten leert dat dit de absolute nummer 1 buitenverf is. Makkelijk verwerkbaar en de allerbeste kwaliteit! Momenteel zeer scherp geprijsd in de aanbieding!

Vanaf 27,95 verkrijgbaar

Sigma-S2U-Allure-Gloss-1L-hoogglanslak_verfgilde

2. Sigma S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss zorgt ervoor dat je in de juiste omstandigheden tot 10 jaar onderhoudsvrij bent. Dat is nog eens optimaal resultaat en genieten van je schilderwerk! Deze hoogglans lak van Sigma is van uitmuntende kwaliteit. De Sigma S2U Allure Gloss heeft zeer veel voordelen voor de doe-het-zelver. De verf is soepel te verwerken, bestand tegen alle weersinvloeden van buitenaf en kras-en slijtvast.

Vanaf 32,50 verkrijgbaar

3. Sigma S2U Gloss

De Sigma S2U Gloss is een hoogglanzende, slijt- en krasvaste lakverf voor buiten op basis van polyethaanalkydhars (terpentinebasis). Ideaal voor het aflakken van geveltimmerwerk, zoals houten ondergronden als deuren of kozijnen. Daarnaast ook geschikt voor het afschilderen van metaal en non-ferrometalen (indien juist voorbehandeld met een primersysteem).

Vanaf 29,95 verkrijgbaar

Top 3 lakverf voor binnen

1. Sigma S2U Nova Satin

Waar Sikkens de heer en meester is voor buiten. Is Sigma dit voor binnen. Sikkens S2U Nova Satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie. Door vele tevreden ervaringen is dit de meest verkochte lakverf voor binnen. Deze LTA+-technologie zorgt ervoor dat je ondergrond beschermt is tegen huidvet en slijtage. Dit maakte deze lak voor binnen ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen, deuren, keukenkastjes en ander houtwerk.

Vanaf 27,50 verkrijgbaar

Sikkens-rubbol-bl-rezisto-satin

2. Sikkens Rubbol Bl Rezisto Satin

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een extreem sterke binnenlak. Beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet. Deze binnenlak van Sikkens Rub