Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verfkleuren om uit te kiezen. Zo heeft elk merk dan ook haar eigen kleuren. We kennen allemaal Flexa, Histor en natuurlijk verf van de Gamma, Praxis en andere bouwmarkten. Deze merken hebben vaak allemaal hun eigen kleuren, maar is dit de beste verf? Nee, niet persé.

Ongetwijfeld heb je op onze site gezien dat de twee toppers onder de verfmerken Sikkens en Sigma zijn. “Maar hebben ze ook zulke leuke kleuren als bijvoorbeeld Gamma?” hoor ik je denken. Het antwoord is: Ja! Sigma, Sikkens en andere verfmerken kunnen in iedere gewenste kleur worden gemengd, dus ook in een kleur van een ander merk.

Welk verfmerk is dan wel de beste keus?

1. Sigma Perfect Mat

2. Sikkens Alphacryl Pure Mat

3. Farrow & Ball – Estate Emulsion

Ik weet nog niet welke verfkleur ik wil!

Wil je jouw interieur opknappen, maar ben je er nog niet uit welke kleur er op de muur moet komen? Neem dan een kijkje tussen dé trendkleuren van 2021! Of doe de Quiz om erachter te komen welke kleur bij jouw persoonlijkheid past!

Dé trendkleuren van 2021: Dit zijn ze
Quiz

Hoe wordt mijn vefkleur dan gemengd?

Verf bestaat voor een groot deel uit pigment. Door het pigment krijgt de verf een specifieke kleur. Wanneer het pigment wordt gemengd met een bindmiddel plakken de pigmentdeeltjes aan elkaar vast. Om dit proces te voltooien hebben wij een mooi apparaat staan. Op het display voeren wij de gewenste kleurcode in, er wordt een basis van het gewenste merk in het apparaat geplaatst en door middel van bepaalde technieken komen de juiste hoeveelheid pigmenten en het bindmiddel in de basis. Wanneer dit proces is voltooid, wordt de volledige pot door elkaar heen geschud in een speciale machine en ‘voila’, uw favoriete verfkleur!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Uw privacy bij Verfgilde.nl.
Ik Accepteer